2021-10-14 15:14:11• hírek • Bede Emőke

Pénteken szervezik meg az igazgatói versenyvizsgát

A Szatmár megyei tanintézmények igazgatói és aligazgatói posztjaiért folyó versenyvizsga helyszíne a Mihai Eminescu Főgimnázium lesz – tájékoztatta híroldalunkat a tanfelügyelőség.

Az október 15-én, 10 órakor kezdődő vizsga résztvevőinek 120 perc áll rendelkezésükre, hogy írásban bizonyítsák rátermettségüket. A vizsgatermekbe 9 és 9:30 között lehet beülni, az igazgató-aspiránsok ábécérendben foglalnak majd helyet. Azok a jelentkezők, akik nem jelennek meg a teremben a tételeket tartalmazó boríték kibontásáig, elveszítik részvételi jogukat – hangsúlyozza a tanfelügyelőség.


A vizsga a hatályos járványügyi óvintézkedések betöltésével zajlik, azaz kötelező a maszkviselés és a távolságtartás is.


A tanfelügyelőség honlapján elérhető információk szerint a pénteki versenyvizsgára 167 jelöltet várnak. Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Szatmár megyében összesen 126 óvodai, általános és középiskolai igazgatói, illetve aligazgatói helyet hirdettek meg, de pályázni lehet a szatmári és a nagykárolyi gyermekpalota vezetői posztjára is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: